Rimbo Norrtälje

Vi öppnar en nybyggd förskola för 75 barn på Ekebyholmshöjden den 7:e januari 2020. Förskolan får 6 avdelningar med 12 barn per avdelning. 

Öppningserbjudande under kvartal 1 2020:

- Vi bjuder på barnomsorgsavgiften de första 8 månaderna (950kr-1425kr/mån)

- Bli del av vårt föräldrarråd och forma förskolan från början

VÄLKOMMEN PÅ ÖPPETHUS DEN 14e NOVEMBER!

På  öppet huset  presenterar vår skolchef  vår nya verksamhet i Rimbo. Det finns också möjlighet att få en rundvandring i lokalerna i vår fina förskola. Den är byggd utefter ett hållbart tänkande med solceller på taket. Golv och väggar är försedda med ljuddämpande material och vi kommer att ha bord med ljuddämpning på.

Läs mer om vår verksamheten För barnen

Läs mer om vår verksamhet För föräldrar

Vi är lyckligt lottade med en stor och fin gård, ca 40 kvm per barn i yta,  där barnen kan leka och äta mellanmål i en traditionell kåta vid dåligt väder. Undervisningen sker både inomhus och utomhus. Allt material ute är gjort av lärkträd.

Kunskapsskolan kommer att certifiera sig som en Skogsmulle förskola. Det innebär att barnen kommer att  få en livslång relation till naturen på ett roligt och inspirerande sätt. 

En egen kock kommer att finnas på plats som gör nyttig mat från grunden där även föräldrarna kan köpa matlådor till självkostnadspris.

Anmälning till öppet hus eller om ni har frågor om vår verksamhet, mejla till ankie.almroth@kunskapsforskolan.se. Ni kan även ringa vardagar mellan 16.00-19.00 på 073-861 02 01. 

Föräldrar ansöker om plats hos oss direkt via kommunen här: